Ontdek de wereld van Epoxy meubels

Zou je graag een eye-catcher in je woonkamer willen hebben of vind je het tijd voor iets nieuws? Ontdek de wereld van Epoxy. Epoxy is een kunsthars met zeer uitgebreide mogelijkheden. Epoxy bestaat uit een vloeibare basiscomponent (hars) en een vloeibare verharder. Epoxy is een materiaal dat voor verschillende meubels gebruikt kan worden. Expoxy meubels kunnen gemaakt worden van verschillende houtsoorten zoals eiken-, walnoten- en populierenhout. 

Epoxy tafels op maat

Van licht naar donker, van industriel naar strak en van klein naar groot. We weten dat de keuzes enorm en onoverzichtelijk kunnen zijn. Daarom maken wij van Jelsanhout alle meubels op maat. Wij willen graag jouw unieke epoxy tafel op maat maken. 

Van ontwerp tot realisatie

Begin bij de vorm en stijl te kiezen die het beste bij jouw interieur past. Als het bijvoorbeeld een tafel is, bekijk dan ook eerst onze tafels die in onze collectie zitten om inspiratie op te doen. Zodra je een ontwerp hebt gevonden die het best bij jouw interieur past is het nu tijd om te kijken naar de afmetingen! Wanneer je je droommeubel hebt gevonden is het nu tijd om te kijken naar de materialen en kleuren. Op onze website vindt je verschillende houtsoorten en de daarbij behorende kleuren en behandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld je eiken tafel in allerlei kleuren oliën en lakken en is ons eiken en walnotenhout in verschillende tinten verkrijgbaar.

Verschillende houtsoorten voor je epoxy meubel

Eikenhout is een van de meeste bekende houtsoorten en wordt veel gebruikt voor meubels op maat. De natuurlijke uitstraling van eikenhout draagt bij aan de populariteit van de houtsoort. Notenhout heeft prachtige natuurlijke tekeningen en komt in veel kleuren. Dit soort hout combineert ook prachtig met staal of glas.  Populierenhout komt ook in veel soorten. Wist je dat populieren de verzamelnaam is voor het hout van de verschillende soorten uit het geslacht populier?