Kies voor een traprenovatie met PVC voor je nieuwbouwhuistrap

Wanneer je de sleutels van je nieuwbouwwoning ontvangt, start een spannend avontuur. Tijd om je huis helemaal naar wens te maken! Vaak is in je nieuwbouwhuis een standaard vurenhouten trap aanwezig, wil je deze laten bekleden? Kies dan voor PVC bekleding aangebracht door de vakmensen van Stairz Traprenovatie. Deze aanpak zorgt niet alleen voor een mooie trap in je nieuwbouwhuis, maar biedt daarnaast ook andere voordelen. Lees verder om hier meer over te weten te komen.

Waarom is PVC bekleding een slimme keuze voor je trap?

De keuze voor PVC als bekledingsmateriaal voor je trap biedt vele voordelen. Allereerst is de duurzaamheid en slijtvastheid van PVC een goede reden om hiervoor te kiezen. Het materiaal is ontworpen om wel twintig jaar of zelfs nog langer mee te gaan, zelfs als deze intensief wordt gebruikt. Dit maakt het een ideale keuze voor een huis met opgroeiende kinderen. Daarnaast is een trap bekleed met PVC eenvoudig schoon te maken. De trap is afneembaar waardoor deze er altijd fris en schoon uitziet. Een ander voordeel is de geluidsdemping van PVC, de trap is bijna helemaal geruisloos. Dit komt ook door de flexibele lijm die is gebruikt bij de montage van de trap. Een ander voordeel is dat de ontwerpen en mogelijkheden eindeloos zijn. Iedere houttint en kleur kan gekozen worden voor je trap, zo sluit deze sowieso mooi aan op de rest van het interieur.

Stairz: jouw partner in traprenovatie

De aanpak van Stairz Traprenovatie is persoonlijk: er komt een specialist bij je langs om je trap te bekijken en na te gaan wat er mogelijk is. Daarnaast is het ook een optie om de showroom in Lisse te bezoeken voor uitgebreid advies en om te zien wat allemaal tot de mogelijkheden behoort. Als u eenmaal heeft uitgezocht wat u wilt, dan komen de monteurs van Stairz langs en is de trapbekleding binnen een dag aangebracht en helemaal gereed voor gebruik.

Kies voor trapverlichting

Naast de keuze voor PVC bekleding, biedt Stairz ook de mogelijkheid om je trap net dat beetje extra te geven met trapverlichting. Dit kan variƫren van verlichting langs de zijkanten voor een luxe effect tot ingebouwde verlichting in de traptreden zelf, die zorgt voor verhoogde veiligheid en ziet er daarnaast stijlvol en luxe uit.

Deskundig advies en goede service bij StairzIs het moment aangebroken om je trap een make-over te geven en daarmee extra waarde en luxe toe te voegen aan je nieuwbouwhuis? Bezoek dan de website van Stairz en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die PVC trap renovatie te bieden heeft. Met een ruime keuze aan designs en de toevoeging van trapverlichting kan je trap veranderen in een ware blikvanger. Neem snel een kijkje.